Πεθανε Η Φωφη / Θρήνος: Πέθανε ο Βασίλης - Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά.

Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας.

Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης
Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης from images32.inewsgr.com
Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η . Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Fofi gennhmata gia xrush augh. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής.

Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και .

Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η . Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, . Fofi gennhmata gia xrush augh. Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ.

Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Fofi gennhmata gia xrush augh.

Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η
Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η from images32.inewsgr.com
Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Fofi gennhmata gia xrush augh. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και .

Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της.

Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Fofi gennhmata gia xrush augh. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, . Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και .

Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Fofi gennhmata gia xrush augh. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η .

Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, . Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η
Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η from images32.inewsgr.com
«στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η . Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά.

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η .

Fofi gennhmata gia xrush augh. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, . Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η .

Πεθανε Η Φωφη / Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης - Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά.. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η . «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, .